Telge Vandrarhem

Prisvärt boende mitt i Södertälje

boka hotell i SödertäljeDu som besöker Södertälje och vill bo centralt, modernt, fräscht och billigt bör söka dig till Telge Vandrarhem. Södertälje är en grön och vacker stad som ger tillgång till suverän shopping såväl som ett spännande nattliv. Från Telge Vandrarhem har du nära till bl.a. Tom Tits Experiment.

Välj mellan olika rumstyper och prislägen

Det finns flera olika typer av gästrum på Telge Vandrarhem, den som värnar om sitt privatliv kan boka ett klassiskt dubbelrum med privat toalett, medan den som prioriterar att hålla reskassan på ett minimum kan hyra sängplats i en fräsch sovsal där upp till åtta personer får plats. Reser man runt i grupp är soval den ultimata varianten av boende.

Ultrafräscha lokaler

boka ett vandrarhem i SödertäljeTelge Vandrarhem är inrett i modern, kreativ och inspirerande stil där varje rum har sina unika drag. Alla möbler är moderna, solida och mycket bekväma – här garanteras suverän sömn och en trevlig vistelse på alla tänkbara sätt. Gratis Wi-Fi, TV, städning och lakan ingår i priset oavsett vilken rumstyp man väljer.

Klicka här för att se mer boenden i Södertälje.